Brissie again

Hej
Har varit dålig på att uppdatera, riktigt dålig! Är tillbaka i Brisbane efter en vecka i Mackay. Det var super roligt att vara där, träffa mina kusiner, spec min Amy ( om man nu får säga så?!) Vi har så jäkla roligt ihop, är lika knäpp och har lika dålig humor. Mackay impad på mig som bara den, så var det inte sist men denna gång blev jag faktiskt helt såld.
Skulle kunna tänka mig att bo där, vilket ställe! Aldrig vinter!eller deras vinter består ju av 20 -30 grader och nästan inge regn! inte så tokigt faktiskt! Börjar vänja mig med alla vidriga insekter. Djurlivet där uppe är så fantastiskt. Papegojorna har fantastiska färger, men yiikes vad det skriker! Tyvärr var vi där den enda veckan på året då korallreven förökar sig och jäklar vilken vidrig lukt, du kan aldrig gissa hur vidrigt det luktar. Så vad har vi gjort uppe på Mackay, vi har umgåtts masvis, varit uppe i Airlie en dag,gått en jätte fin bushwalk, där vi både såg en massa snyggingar( olika typer av ödlor) och flera stycken Kookaburras. Dom var inte ett dugg skygg så chansar på att folk matat dem fast man inte får.
Hängt i shoppingmalls och jäklar vad det finns att shoppa här nere( Frida och Sara, PACKA LÄTT) sedan har jag även hängt 2 hela dagar på tatueringssalonger. I början var jag lite nervös att se mina kära plågas men blev snabbt van. Har även hängt en del på the resort Dolphin Heads där Amy jobbar. Super fint, och drack super goda drinkar med färska frukter och lagomt med alkohol. Hatar när man betalar för drinkar som enbart smakar alkohol.
Jag skulle också kunna tänka mig att jobba sådär ett tag, vilket trevligt jobb hon har. Mycket hellre sådär än på en pub.
Var skönt att hänga med min faster, hon är väldigt lik min pappa på många vis vilket också var skönt på ett vis eftersom jag saknar honom och precis som min pappa tycker hon att hon är den roligaste i världen. haha! Skrattar alltid åt sina egna skämt!
Nu är vi i Brisbane igen, igår stod jag och flickorna och sjöng och dansade till Grease!!
Har haft massor för oss men måste börja avrunda det hela, snart kommer barnen hem från skolan, idag är det även Fredag.
Hoppas på att få ett samtal från mamma och pappa. Saknar dem massor ! Mamma har varit i Irland hela veckan, ska bli roligt att höra vad hon har haft för sig. I natt åker dom till Dubai, blir jobb och även lite semester! Det förtjänar dom mest av alla!
Häromdagen när vi satt på bussen satt en super söt fyraåring framför mig, hon var orange hårig, fräknar och dom grönaste ögorna. Hon satt länge och smygkollade på mig och log, till slut sa hennes mamma åt henne att hon kunde ju säga hej om hon ville!
4 åringen- Hello
jag- Hi
4 åringen- Now that is a lovely shirt you have got on.
jag- thank you, yours looks nice too.
4 åringen- oh, thanks!!now that's ok
sedan hörde jag hon fråga hennes mamma om hon fick berätta for the lady, haha jäklar vad gammal man kände sig då!!
Hon var så söt och så artig och gammalmodig när hon pratade, haha hon hade även en lillasyster som var super söt. Brunt hår och bruna fina ögon.Precis innan vi skulle hoppa av stod hon upp och busschaffisen körde fram lite, då ramlade lite syster omkull så mamman hjälpte henne upp och sedan hörde man lillasyster säga högt till busschaffisen:you are driving too fast!!
Såå himla sött!
Katterna vi har sett här är fasiken enorma, saknar min Mejjan som är liten jämfört med dessa bjässar.
Nu lär jag gå.
Har bara idag och imorgon kvar här sedan åker jag till farmor och farfar:) som jag längtar!
Saknar vissa hemma massor, vore så mycket lättare om vi bara kunde prata med varandra!
Ha det bäst!

Brisbane

nu har vi kommit fram till Brisbane! Fryser som bara den fast det är typ 20 grader i skuggan!! Vill ha riktig värme;)
Trevligt att träffa alla igen och se det nya huset som är jätte fint! Dom verkar ha det bra här:) Dom har även skaffat 2 hundar, dom är bröder men ser ut att vara två olika hundraser.
Det var tråkigt att lämna Hong kong, förutom att maten inte var den bästa så var det iallafall ett häftigt ställe. Så annorlunda från allt vi är vana....Där kunde man köpa levande djur på matmarknad, inget man ser hemma. Var även häftigt med alla skyskrapor, alla tempel jaa allt var häftigt! Ngong Ping var nog det häftigaste, sedan Victoria Peak.
Sista dagen gick vi på walk of fame, vi kände igen 2 st, Bruce Lee och Jackie Chan men det låg så himla snyggt så det var lätt värt promenaden!!
Sitter och funderar på allt, har inte hunnit med det I Hong Kong, vad ska jag söka för jobb?!! kommer vi hitta jobb? kommer vi trivas? Ja jag tror iallafall att både dessa grejer kommer gå bra:) frågan är bara vad för jobb?!!
I veckan åker jag upp till kusinerna i Mackay! Blir roligt det!
Nu hör jag att flickorna tittar på Hannah Montana. Jag tänker ta med mig hundarna och gå och titta in området!
Så ha det bra alla!
p.s 1 saknar redan svenskt godis
p.s 2 längtar tills mina familjer och tills Frida och Olenis kommer ner:)

Hong Kong

Efter den evigt långa flygresan kom vi äntligen fram, 32 grader och den typiska fuktiga värmen slog emot oss så fort vi lämnade flygplatsen.
Fick leta reda på ett ställe att köpa bussbiljett på och hoppade sedan på bussen från hotellet till området där vi bodde, till våran suprise stod typ inget på engelska så skit svårt att veta vart man skulle hoppa av.
Är just nu i Hong Kong, är inte som något annat jag sett!! Det billiga hotellet( vilket även syns på rummen, går inte att lägga ut väskan var som helst för finns inte plats) ligger i ett område där det inte verkar finnas en enda västerlänning och engelska är inte ett språk det behärskar så har letat det halva fm eftersom namn på gatorna och på kartan vi hade inte heller stämmer överrens!
Just det, finns varken kniv eller gaffel så HKborna asgarvar när jag försöker ge mig på pinnarna. och väldigt intressant mat kan jag säga^^ inget för smaklökarna^^men en AWESOME CITY!! Som sagt, inget du kan föreställa dig!
Galet med människor, överallt!!! och neonskyltar!
Men grönt och fint:)
Just det, jobbigast av allt är på godis affärerna här finns typ inget godis utan bara torkade fisk
gris, kyckling, ostron osv

väntar....

Sitter på Arlanda och väntar,men på vad?!  Allt känns så konstigt just nu!
Min världs känns upp och ner?! Känns inte som om vi ska åka!
Känner att jag måste försöka sova iallafall lite men vet inte hur jag ska få ro till det?!
Moa och Jocke åkte nyss, himla roligt att dom kom förbi<3
Har inte insett hur jobbigt det är ännu att lämna alla, känns som om vi alla ska ses snart!:)
Får väl en chock imorgon när jag sätter mig på planet, när jag kommer på att jag är på väg bort.
Gruvar mig inför flygningen imorgon, åå vad jag hatar att flyga!! Ruttnar bort när jag sitter där,  tiden går aldrig så sakta som när man sitter på ett plan!
Ha det så bra! ska försöka uppdatera från Hong Kong!

Ångest

allt jag kan säga idag är det!
Vilken ÅNGEST kväll det blev igår, och hur full blev jag inte?! Fjortisfylla flera år försent?!
Detta hamnar i ÅNGESTBOKEN!!
Men super kul förfest och bästa sällskapet<3
Ikväll blir min sista kväll här ! Får se vad som händer, om jag bara blir hemma eller om jag åker in till Gävle och beerfest ett tag ikväll! Snart kommer folk och ska säga hejdå!




torsdag kväll, sista torsdagen här i Sverige

Jag ger det ett försök igen, kan inte det här med att blogga, har typ aldrig läst en.
Vet inte vad som ska stå med om jag ska vara ärlig.
Jag har fortfarande inte kommit längre i mitt packande. Men har slängt ut 12 påsar med kläder, tur jag har OLENIS ibland som kan hjälpa till. Hade en oerhört trevlig fika stund igår med Lena och min alldeles egna BRAT Kerstin. verkligen på tiden, förstår inte vart tiden tar vägen.
idag har jag suttit i telefonen typ hela dagen, som tur var kunde Björn gå in och battla åt mig. Helt galet vilket tjaffs det är för att ens få tillbaka telefonen från lagning. Vilket jag inte kommer få, iallafall inte innan vi åker.
Skaffa aldrig en Sony Ericsson, innebär bara problem.
Dessutom har jag klippt av mitt underbar hår, numera är jag korthårig och allmänt megaful i håret.
Men som en vis man sade, det växer ut!
Sedan mår jag så illa för har ätit så himla mycket onödigt, blev helt nuts och handlade hur mycket som helst på ica.
<blev väl nå stressmoment innan resan att jag måste hinna äta så mycket gott godis som helst innan jag far.
Alla frågar hur det känns att åka osv, det känns ingenting helt ärligt! Jobbigt när mina närmaste börja fälla tårar när vi sagt hejdå och jag bara står där som ett känslokallt monster ungefär. jag fattar inte ännu. Har väntat på detta så länge så det känns som det inte kommer inträffa.
Jag kunde inte sova i natt, sov så oroligt!! har något så jobbigt som tynger mig och jag kan inte släppa det. Hur kan något vara så plågsamt så länge?!:(

dagens puss till: mina närmsta tjejer F & J för ni sköter vissa grejer så snyggt och visat i kväll att vänner kommer först:)
Beerfestivalen i helgen någon? och hur många skor behöver man ha med sig till andra sidan jordklotet?!

sista veckan i Sverige

helt galet, nu är den här! sista veckan!!!
Är inte redo att åka längre! har inte hunnit med allt jag tänkt, har inte hunnit säga hejdå till alla jag vill säga hejdå till!
och bäst av allt, jag har spärrat mitt VISA kort 3 arbetsdagar innan jag ska åka igenom att trycka fel kod 3 gånger. Så bankkillen tror inte jag kommer hinna få det innan jag åker nu!
Hade gärna följt med till Umeå och kollat på fotboll imorgon men tyvärr gick inte det heller, hade varit roligt och jag hade hunnit sagt hejdå till några fler iaf.
HADE JU VÅRAT GOODBYE-PARTY DEN 25:e. BLEV HUR LYCKAT SOM HELST!! FÖRMODLIGEN EN AV DOM ROLIGASTE KVÄLLARNA I MITT LIV, BLEV SÅ NÄR DOM BÄSTA MÄNNISKORNA VAR DÄR!
DET BÖRJADE MED MAT PÅ BITELINE, SEDAN LEKAR OCH EFTER DET MEMENTO!!
HELA KVÄLLEN BLEV AWESOME!!
TACKAR ALLA SOM GJORDE DEN SÅ BRA!!<3<3<3<3
Gick så fort att lämna allt och alla i Ånge, hann inte med något alls sista veckan. Packade bara ihop lägenheten vilket tog himla lång tid. Tror inte jag insåg just då hur mycket jag kommer sakna allt Ånge och Sundsvalls folk.
Börjar inse det nu och jag har inte ens lämnat landet ännu.
Så i helgen iaf kom Nette, Crille, Frida, Björn och Fredrik ner. Blev en super trevlig helg. Middag och biljard i fredags och i lördags förfest hos Olenis och efter det Lobby! blev jobbigt att säga hejdå till gänget.
Nu sitter jag här, det är tisdag kväll och funderar på allt jag ska hinna med! och har ångest över alla Sundsvall och Ångebor som jag inte fått mer tid med! vart tog tiden vägen?!

RSS 2.0