Oktober- Karatefylla

Så vad hände egentligen i Oktober? Förutom att vi vann VM?! Jo jag fick träffa Emilia och hennes två söta kompisar Sandra och Martina. I alla fall tog jag med dom på sightseeing! Inte trodde jag att det skulle kännas så jäkla skumt att prata svenska. Fick koncentrera mig väldigt mycket för att få till svenskan at first med sedan gick det undan- som att cykla;) haha! Men nu tänker ni säkert att jag är värsta Victoria Silvstedt- men så är det inte! Blir bara knepigt att prata ett språk när det  enda man hör och pratar är engelska!

Eftersom jag och en  till tjej skulle lämna jobbet hade vi goodbye party för oss! Himla rolig kväll men jag fick en sådan kallad Karatefylla- det hela började bra med drinkar på jobbet sedan gick vi vidare till en annan pub- minnet blev dåligt- sedan clubbing i stan- minnet sämst. Minns att jag dock verkade tycka jag är jäkla rik så bjöd på massor av drinkar och bjöd alla på inträde på strippklubben- Calender Girls! Det slutade olyckligt för mig- minns dock att jag frågade bartendern efter den  dyraste drinken ( wtf?!!) han frågade mina kompisar  who is she?! ( tror han hade velat lägga till några ord på slutet men det är inte proffessionelt) i alla fall så minns jag att vakten ( största killen jag någonsin skådat och då bor jag i ett land med massvis av pacific islanders) gick igenom min kamera och  slängde sedan ut mig! Tydligen inte uppskattat att knäppa kort och inte heller att smiska stripporna och sedan inte ge dom dricks utan svara Fuck this- I paid money to get up here!

Så det slutade med att en av mina arbetskamrater tog med mig i en taxi och vi åkte hem ihop- dock sov jag hela vägen men lyckades fråga honom om han kunde ta ut pengar till mig också när han stannade och tog ut pengar till sig själv iallfall så han hoppade ut hemma hos sig  och jag fortsatte 10 min till i taxin hem till mig- när taxin stannade hemma hos mig och jag skulle betala så var mitt kort borta- jag började grina och fast jag var mega full fick jag en snilleblixt( inte så smart dagen efter) jag låtsades inte känna Hiva och frågade om taxi chauffören kände den där killen och sa att han måste ha tagit mitt kort ( jag är dum i huvudet, jag vet !men jag var helt säker på att kortet måste ha ramlat ut eller att Hiva av misstag måste ha fått med sig det när han hoppade ur taxin)  så taxi chauffören visste inte vad han skulle säga så han lät mig åka gratis! I alla fall det var vi halv 6 på morgonen. Minns inte hur jag tog mig till sängen men mina grejer låg överallt- i alla fall 8 på morgonen när jag vaknade och sade till Fredrik att mitt kort var borta så hittade han det bland mina grejer.

För att tillägga så gillar inte de där taxibolaget mig nå mera och jag är inte längre välkommen att åka med dem.  Helgen innan händelsen med kortet var jag även då påverkad av alkohol på väg från jobbet till stan (VM-vem ville missa en minut av det hela?)när jag kom på den briljanta iden att ta en taxi till stan- så mina arbetskamrater ringde efter en åt mig. Först blev gubben sur eftersom jag inte var redo att åka när han kom- jag lära ju dricka upp min drink?! Sedan när vi kommer halvvägs till stan då lär vi vända för jag kommer på att jag glömt min mobil på jobbet, så han suckar men vänder- kommer till jobbet och jag upptäcker att jag hade mobilen i fickan hela tiden. Sedan när vi är nästan i stan så tappar jag min mobil under sätet- så han lär krångla och få upp dem när vi kommer fram. När jag sedan ska betala så tar gubben inte kort( 2011?) så jag lär springa iväg och ta ut pengar åt honom. När jag kommer tillbaka säger han att han borde få lite extra för besväret men jag log och sade att nu ska vi inte vara sådan surgubbe för ikväll  vinner ju All Blacks och  vi var ju faktiskt överrens om ett pris!  Så han sa inget mer men tror ändå inte han uppskattade mig som medpassagerare.

Den 29 oktober lämnade vi NZ för Singapore- Galet att vi varit i NZ ett helt år!

Kom fram till Singapore på kvällen- himla varmt och fuktigt- Första vi såg när vi hoppade av tunnelbanan var den fetaste kackerlackan-jag hatar dem! Tog in på vårat hotell! Hela hotellet var i starka färger-mest rosa. Badrummet var rosa/glittrigt och sovrummet var hel rosa. Dagarna i Singapore ägnade vi åt sightseeing- jag älskar Singapore och har alltid gjort så det var himla roligt att få visa Fredrik. Sent på kvällen den 31 oktober flög vi till Phuket( meningen var Bangkok men hur mycket som helst var översvämmat) och den 1 november på fm kom min familj, Som jag längtat efter dem!


September--VM-världen är här

Är sämre än sämst på att uppdatera, i alla fall nu kommer jag vara duktig att uppdatera dom senaste månaderna men det kommer ta lite tid och jag kommer inte orka skriva allt!

I September var rugby VM här och det var det coolaste jag har varit med om !! Så himla mkt folk och sådan fantastiskt stämning- det pågick i 6 veckor och den 23 Oktober vann NZ rugby VM- första gången sedan 87- STÄMNINGEN VAR OBESKRIVLIG..  Dock under matchens gång blev hela landet tyst när Frankrike hade bollen i vårat straffområde sista  10 minuterna. Ni som kan rugby förstår hur nervöst detta var eftersom minsta lilla fel så får dom straff vilket skulle innebära att dom skulle ha vunnit med 1 poäng- men som tur var höll dom lugnet och när våran lagkapten fick tag i bollen och fick ur den ur vårat straffområde och vi alla förstod att nu är det bara att få ur bollen ur spel så var VM vårat- det var den häftigaste känslan. Alla firade, folk grät och alla kramades.   På gåtorna hördes Ka mate –hakan( Maori ) och våran Nationalsång. NZ var så himla bra host till VM så under dessa veckor kände jag mig himla stolt att vara ifrån NZ. Även alla Pacific Islands bjöd på deras kulturer eftersom det var de närmasta de får komma till att hålla ett VM. Fredrik och jag var på invigningen av VM och såg när NZ spelade Tonga.Super häftig upplevelse. Tonga var det coolaste landet när det gällde supportrar- va dom är patriotiska. Himla roligt att se.  Alla hade flaggor på bilen(t.om jag hade ALL BLACKS flagga på bilen) många hade även målat staket mm. Under denna tid hade jag även den häftigaste födelsedagen- när jag/vi satt och åt lunch kom 4 späckhuggare och visade upp sig. Otroligt vackra djur. Satt och kollade på dem i 2,5 h.

Åkte med farmor och farfar till Turangi- Fredrik och jag åkte på White water rafting, super läckert. Såg även en Whio( blue duck)som är utrotningshotad.


RSS 2.0