Easter 2011

Sitter har på langfredags kvallen och vantar pa ett super  roligt program som egentligen ar samst humor men I LOVE IT!! Hittade ett USB jag fick av min käraste Sara Elg när jag lämnade Sverige!! Hittade massa bra låtar, kort på oss och några filmer som är typiskt för oss!!! Haha även pledge this!

Har inte uppdaterat något på super länge!! Fredrik har fått fast arbete för ett byggföretag. Vilket är så himla bra för oss! Jag har precis avslutat en bartenderutbildning och barista utbildning och klassas nu som proffessional bartender( what ever de menas med det) så sjukt roligt och min grupp  var sjukt rolig!! Vi har haft en avslutningsfest och jag blev fullast( som vanligt) och gjorde bort mig( som vanligt) allt som vanligt med andra ord!

Som vissa kanske inte vet så har jag fått sommarjobb hemma men det blir nog att jag tackar nej nu i veckan, Fredrik ska inte åka hem och jag känner inte heller riktigt för att åka hem! Åker jag hem är det bara för jag känner mig tvingad för jobbet( missförstå mig inte, jag saknar er alla) men detta är en once in a life time opportunity!! Ska börja söka jobb nu och har redan en intervju i veckan!Så jag tycker ni alla ska komma och hälsa på mig här nere!!! Hör av er innan bara så hämtar jag upp er på flygplatsen!! Vad har hänt sedan sist jag skrev? Ja en massa olika men mest har jag haft fullt upp med min b&b utbildning! Fredrik och jag var och tittade på en drömlägenhet, den var så sjukt fin, finaste utsikten ever och man fick både gym och pool med lägenheten- nackdelen 8500/månaden! Lite prisvärd men den ligger mitt inne i stan!

Vi börjar få höst nu vilket innebär lite kallare dagar och nätter! Men kan inte klaga, har haft super härligt väder sedan oktober! Gillar verkligen mitt liv för tillfället, jag mår väldigt bra, trivs bra, börjar hitta( finally) och börjar känna folk! Taggar så oerhört tills Rugby VM ( som resten av landet) blir så sjukt galet och kul och bäst av allt då kommer Olenis hit, can’t wait!

Första påsken utan min familj, känns konstigt!! Saknar dem såklart!! Igår kväll var vi + några till bjuden till Anton& Lynette, trevlig middag!! Fullt av massa vin + skratt och singstar! Galet roligt det är!! Ångrar det alltid dagen efter då halsen är alldeless torr! Idag har jag och Fredrik slöat och gjort inget, vi är hemma själv så vi har bara ätit godis, druckit vin och frossat i seafood! Bästa är hur billigt seafood är här nere och så gott! Kommer sakna det när vi flyttar hem!

I måndags var vi och såg Bruno Mars, fick en CRUSH på honom, vilken kille, vilken entertainer, vilken show!! Han fick igång publiken enda från början!! Det var så himla bra!Hela publiken dansade och sjöng med!

Jag har gått till en hårfrisörska här nere några gånger hon är billig och bra, tidigare smsade hon mig och frågade om jag var intresserad av att sitta hårmodel åt henne för det var någon stor tävling här nere och jag tänker göra det!! Why not? Någon gång måste man sluta fega och göra något nytt!!

Har massa ideer på vad jag vill göra men är lite lost!!

 

skriver snart igen!


RSS 2.0