Homesick!

 

Sitter på mitt rum, väntar på Amy och Katie,det är fredag kväll och det bara öser ner! Det började på em, värsta vädret på bra länge och tydligen ska både en cyklon slå till och åska! Enligt vädret ska det bli bättre efter imorgon men vi får väl se.. Det är ganska mysigt att lyssna på regnet när det regnar såhär hårt( iaf på kvällen)

Idag har varit en känslosam och jobbig idag! Idag är dagen då min familj åkte hem. Tiden har gått alldeles för fort och ännu värre att säga hejdå eftersom jag inte vet när vi ses nästa gång!Så nu när dom åkt känner jag hemlängtan!! Har inte känt såhär utan bara känt att jag saknar vissa men idag är det hemlängtan!! Saknar min Mejjan, mitt rum, mitt hus!! Ännu mera min familj (+ Mejjan)!

 

Det har hänt mycket sedan jag skrev sist, skulle ta mig dagar att skriva ut allt så tar det kort! befinner mig numera på Nya Zeeland, närmare bestämt i Auckland! Lever ett riktigt soft liv här, älskar livsstilen och älskar sommaren. Har jobbat en del. Åkte ut på en fantastisk ö som heter Waiheke och jobbade där ett litet tag, det är ett rikt par som behövde få en massa gjort på deras hus/tomt!! Mest ville dom nog ha sällskap på kvällarna! Vi fick bo gratis och fick mat 3 gånger om dagen + lön och vi bodde på stranden!! Jag har även jobbat med en familj som har två flickor och en boxer! Flickorna är 10 och 11 år och boxern 1,5. Hon håller mig igång kan jag lova!! Busig och barnslig! Flickorna är ganska gullig men att passa barn/ barnflicka( eller vad man nu kallar det) är inget för mig riktigt! Ska börja söka jobb seriöst nu! Blev inget seriöst före jul eftersom jag ville vara ledig över jul när alla kom ner hit! Nu är mitt dilemma att jag vill vara ledig hela februari när Sara och Frida kommer ner!! Vill vara med dom så mycket som möjligt när dom är här!

I alla fall så kom både familjen Williams/Ljungberg och Kaukas hit!! Det har alltså varit fullt ös sedan tidigt i december! Familjen Ljungberg och Kaukas landade 24 december och vilken happy moment när vi träffade dem! J  Vi firade jul i Auckland, åkte ut till vackra Piha innan vi började våran roadtrip! Vi hann med vackra Coromandel ( t.ex mitt älskade Tairua, hotwaterbeach, cathedral cove mm) förste dagen vi kom dit såg vi delfiner som lekte på stranden! Vilka fantastiska djur det är! Vi fortsatte resan mot Tauranga/Rotorua. Vi bodde hos Steven och Maria, kul att se dom igen och se deras nya jätte fina hus. Stannade i Matamata( där delar av sagan om ringen är inspelad eller iaf där Hobbiton är inspelad) på vägen hem! Vi var borta i ungefär 2 veckor tror jag, efter vi kom tillbaka gjorde vi Waiheke Island en dag där vi hälsade på Beasleys sedan gjorde vi Auckland! Den 10 januari flög familjen Ljungberg hem, efter det åkte mamma, pappa och Erik ner till Tairua igen. Vi åkte ner några dagar senare eftersom jag jobbade!! Tairua var lika underbart som alltid! Jag blir alltid lika fascinerad över hur vackert det är där, som om jag glömmer så fort jag åker därifrån. När vi var där kom späckhuggare in i Tairua och jagade rockor!! Så himla häftigt!!  Efter det begav vi oss igenom Hamilton tillbaka till Auckland och sedan dess har det varit stressigt som sjutton att hälsa på alla!!

Har haft en sådan himla fin semester med min himla fina familj!! Tycker så synd om dom som har 36 h mellan Auckland och Stockholm!! Sådan himla lång resa!!

Snart är Sara och Frida här vilket innebär ännu ett äventyrJ Jag längtar massor! Ska bli så himla roligt!


RSS 2.0